Camilla fant en oppskrift på sunnere hud

44 år gamle Camilla Ramstedt arbeider til daglig som kokk. Det kan være en stressende jobb, og det hjelper ikke hvis man i tillegg har sensitiv hud som ofte må smøres med fuktighetskremer og trenger mye oppmerksomhet og pleie.

Camilla hadde ikke bare tørr hud, men den var også ekstra følsom for berøring. Det var faktisk ubehagelig å smøre den inn med krem. Men hun klarte heldigvis å finne sin oppskrift som funker bedre for henne.  

Som kokk vet hun nemlig hvor viktig det er å spise riktig for både helse og utseende – og for henne virket det mer fornuftig og logisk å pleie huden via kostholdet, enn å måtte styre med alle mulige slags kremer.

Camilla fant en oppskrift på sunnere hud
Camilla fikk mye mykere hud etter at hun begynte med GreatSkin. Foto: Privat

2 år etter
Så da Camilla fikk anbefalt kosttilskuddet GreatSkin, ble hun veldig nysgjerrig og bestemte seg for å lese mer om produktet, før hun endelig bestilte.

I dag har hun brukt GreatSkin hver dag i over to år og merker tydelig forskjell: 

–  Det første jeg la merke til var at tørrheten på albuene ble mindre og at de føltes mykere. Det samme gjaldt hendene mine. Jeg har rett og slett sluttet å bruke kremer på kroppen og ansiktet nå, forteller Camilla.

I følge henne merket hun positive endringer etter cirka tre måneders bruk, og nå hevder hun også at håret føles mykere og vokser raskere.

Ingen flere kremer

– Det er deilig å slippe å bruke fuktighetskremer og jeg føler at GreatSkin hjelper meg å ta bedre vare på både hud og hår, sier Camilla, som absolutt vil anbefale produktet til andre som ønsker å sikre at kostholdet gir huden det den trenger. 

Hun har gjort den daglige skjønnhetspleien enklere og mye mindre tidkrevende. GreatSkin er oppskriften som funker for henne.  

Vil du også teste Camillas oppskrift for sunn hud? Nå kan du bestille GreatSkin til halv pris i skjemaet under!

GreatSkin inneholder hele 1000 mg kollagen, i tillegg til vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Kosttilskuddet inneholder også hyaluronsyre, som har den viktige oppgaven å binde vann til kollagen og å gi huden masse fukt. De to skjønnhetsvitaminene biotin (B7) og riboflavin (B3) bidrar til å opprettholde normal hud.

Prøv 

GREAT

SKIN 

i 60 dager

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2mnd, deretter 796,- hver 4. mnd) Du bestiller ingenting enda.