Gi huden ekstra mye kollagen – GreatSkin for sunn hud!

GreatSkin inneholder unike ingredienser nøye utvalgt for å gi huden din næring og fuktighet. Ingredienser med dokumentert effekt!

Det er lett å bli fortvilet når huden mister elastisitet. Etter at vi har passert 25 år skjer det mye med huden, og den er ikke lenger så spenstig som den var. 

Noe av forklaringen er at kollagenproduksjonen avtar etter hvert som vi eldes. 

Mange tyr unødvendig til kremer

Du har kanskje prøvd å tilføre huden din kollagen i form av eksklusive fuktighetskremer og serum? Og kanskje blitt skuffet fordi produktet ikke svarte til forventningene?

For å forstå hvordan kollagen virker i huden, må vi derfor vite hva kollagen er:

Alt kollagen starter som prokollagen. Kroppen din lager prokollagen ved å kombinere de to aminostyrene glysin og prolin. Denne prosessen er helt avhengig av vitamin C. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon.

Du kan altså ikke tilføre kollagen via dyre kremer eller serum. Kollagenmolekyler er rett og slett for store til å absorberes gjennom huden.

Les også: Camilla fant en oppskrift på sunnere hud

Men heldigvis kan du få i deg kollagen via kosttilskudd som GreatSkin. GreatSkin inneholder hele 200 mg vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse. 

Du kan også sørge for et rikelig inntak av kylling, belgfrukter og nøtter. Et kosthold med mye frukt og grønt gir deg dessuten fordelen av antioksidanter, som beskytter kroppen mot oksidativt stress som kan bryte ned kollagen.

Nøkkelen til hydrert hud

I tillegg til kollagen, har også hyaluronsyre mye å si for en sunn og spenstig hud. Hyaluronsyre er en fuktighetsgivende ingrediens som sørger for å holde huden din fast og hydrert. Mens en ung hud kan holde på mye vann, tømmes store deler av hyaluronsyre-lageret i huden når vi blir eldre. Menneskekroppen inneholder omtrent 15 mg hyaluronsyre. Men en tredjedel av dette forsvinner og syntetiserer i løpet av dagen.

Det gjør huden tørr, rynkete og tynnere.

GreatSkin inneholder 10 mg hyaluronsyre og hyaluronsyre fungerer som en svamp ved å trekke til seg fuktighet på hudoverflaten. Det gir en spenstig og fast hud.

Derfor fungerer GreatSkin:

  • 200 mg Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon
  • 1000 mg bioaktive kollagenpeptider
  • 10 mg hyaluronsyre for fuktighet og elastisitet
  • Vitamin B7 (Biotin) som bidrar til å opprettholde normal hud

Akkurat nå kan du bestille GreatSkin til halv pris i 60 dager til kun 199,-. Fyll inn ditt telefonnummer, så ordner vi resten. Få en sunnere hud og bestill i GreatSkin i dag!

Anmeldelser

Prøv 

GREAT

SKIN 

i 60 dager

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2mnd, deretter 796,- hver 4. mnd) Du bestiller ingenting enda.