Om Oss

Derfor utviklet vi GreatSkin

Kollagen er de viktige byggesteinene i hud, bein muskler, sener og leddbånd, og formelen til frisk og spenstig hud. Men fra 25-årsalderen begynner produksjonen av dette viktige proteinet å falle, og huden din får gradvis et eldre utseende.

Derfor er også markedet for kollagenkremer stort.

Men man kan ikke fornye huden ved å smøre kollagen på kroppen. Kollagenmolekyler er for store til å absorberes gjennom huden. Så det er faktisk sant at skjønnhet kommer innenfra.

Våre ernæringsfysiologer fikk utfordringen å lage et effektivt hudprodukt i form av et kosttilskudd ekstra rikt på kollagen: GreatSkin er resultatet: Hele 1000 mg kollagen per kapsel, kombinert med vitamin C som er viktig for normal kollagendannelse, hyaluronsyre som binder vann til kollagen og gir huden fukt, samt biotin og riboflavin som er spesielt viktige for å opprettholde en normal hud.

Denne unike kombinasjonen gjør GreatSkin til ett av Nordens raskest voksende kollagenprodukter, som daglig brukes av tusenvis av kvinner (og noen menn). 

Om oss

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. Vi utvikler våre egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet. 

Derfor har vi nå over 250 000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Slik utvikler vi produktene våre:

Kvalitet, innovasjon og trygghet!

  1. Basert på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, og setter dem sammen på innovative måter. Forskning er grunnlaget for alt vi gjør. 
  2. Råvarer av høyeste kvalitet: Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kildene. Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon. Alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres. 
  3. Trygg og naturlig produksjon: Alle kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll. 

Helse rett hjem

Ferskhet er avgjørende når det gjelder kosttilskudd og effekten av disse. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg. De blir aldri stående på en butikkhylle og miste kraften. 

Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille.  

Vårt mål er å alltid levere førsteklasses kundeservice. Det er kanskje derfor Vitamail har vunnet kundeserviceprisen “Best i test” hele fire ganger – senest i kategorien Netthandel i 2020.

Vil du gjøre endringer på ditt abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer abonnement og faktura på kundeportalen.

Logg inn i kundeportalen

Andre spørsmål?

Lurer du på noe annet? Produktspørsmål? Ris og ros?

Send melding på Facebook

Telefon & epost

Telefon: 
21 08 01 08
(Mandag – Fredag 10-16)
Epost: 
kundeservice@vitamail.no