Dette har sola gjort med huden din

Fordelen med sola er mange, ikke minst gir den oss en fin glød og vi føler oss i det hele tatt bedre etter noen dager ute i sterk sollys. Men vet du hvordan du skal ta vare på huden din etter sommerferien?

Og visste du at nå som vi går mot høst, er det viktigere enn noen gang å ta vare på huden fra i sommer?

Du kjenner helt sikkert allerede til pigmentet melanin?

Det er melanin i huden som gjør at vi får den brune fargen. Det som skjer er at epidermis (det øverste hudlaget) blir tykkere, og da økes mengden pigmenter i huden også.

Dette gjør at huden ikke klarer å støte vekk døde hudceller, og du vil oppleve at huden kjennes grovere og tørrere etter sommerferien.

Skadet hud etter sommerferien

Om du synes huden din nå virker både tørr og skjellete, er du langt fra alene. Det er nemlig helt naturlig og vanlig etter at du har tilbragt mye tid i sola. Huden din har kanskje begynt og flasse?

Årsaken til dette er blant annet at huden mister mye vann, som fordamper ut av hudlagene. 

Det er vann i huden som gir huden styrke og elastisitet. Bare tenk på en drue som har ligget lenge ute i sollys. Til slutt forsvinner vannet fra frukten, og ligger den lenge nok blir den mer og mer lik en rosin. 

Men det er på ingen måte for sent å ta vare på huden din. 

Gi huden ny glød

Det beste du kan gjøre er å gi huden masse fukt, gå fortrinnsvis for milde cleansere med rett PH-verdi (5,5). Se gjerne etter ingredienser som inneholder glycerin og stearinssyre, som gjør det lettere for huden å holde på fukt. 

Men hvis du virkelig ønsker å gi huden din kremen av kremen, så bør du velge et produkt som tar vare på huden din fra innsiden og ut. 

Et eksempel på det er kosttilskuddet GreatSkin, som inneholder både 10 mg hyaluronsyre og vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Kollagen er som kjent det stillaset som binder huden vår sammen. 

De to skjønnhetsvitaminene biotin (B7) og riboflavin (B2) er spesielt viktige for å bidra til å opprettholde normal hud. 

Akkurat nå kan du dessuten prøve GreatSkin for kun kr 199,- i 60 dager. Frakten betaler vi.

Prøv 

GREAT

SKIN 

i 60 dager

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2mnd, deretter 796,- hver 4. mnd) Du bestiller ingenting enda.

Kilde:

https://medlineplus.gov/