Spørsmål og svar

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene vi får fra dere kunder, og har forsøkt å svare etter beste evne. Om det er noe du skulle lure på som du ikke finner her, ikke nøl med å kontakte oss.

Hva inneholder GreatSkin?

Innhold per døgndose (2 kapsler):

Kollagen1000 mg
Hyaluronsyre 110 mg
Vitamin C 200 mg (250*)
Riboflavin (B2)1,4 mg (100*)
Biotin (B7)50 μg (100*)
*% Prosent av daglig referanseinntak

Ingredienser: 

Bioaktive kollagenpeptider, inulin, L-ask(c)orbinsyre(a), fortykningsmiddel/förtjockningsmedel (cellulose(a)), natriumhyaluronatsalt av/af hyaluronsyre(a), antiklumpemiddel/klumpförebyggande medel /antiklumpningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer/fettsyror/fedtsyrer, silisiumdioksid/siliciumdioxid/ silica), riboflavin (vitamin B2), D-biotin, fargestoff/färgämnen/ farvestof (kalsiumkarbonat/kalciumkarbonat/calciumcarbonat).

Hvem passer GreatSkin for?

GreatSkin er utviklet for kvinner og menn fra 30 pluss som ønsker å bevare ung og spenstig hud. Produktet inneholder hyaluronsyre som bidrar til å bevare fuktighet i huden.

Hvor ofte burde jeg ta GreatSkin?

Vi anbefaler deg å ta to kapsler hver dag i 4-6 måneder for å merke en effekt.

Kan jeg ta GreatSkin dersom jeg er allergisk?

Er du sensitiv til noen av innholdsstoffene du finner i våre produkter anbefaler vi deg å snakke med lege før du begynner å spise dem.

Når bør jeg ta GreatSkin?

Vår anbefaling er at du starter dagen med to kapsler, men de kan også tas senere i løpet av dagen.

Hvor gammel må jeg være for å kjøpe GreatSkin?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle våre produkter.

Kan jeg kjøpe GreatSkin i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta GreatSkin dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Har GreatSkin noen bivirkninger?

Produktet inneholder utelukkende naturlige virkestoffer som ikke skal gi noen bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du rådfører deg med en lege om du er sensitiv for noen av innholdsstoffene.